Головна » 2014 » Березень » 3 » Як шнурувати весільну сукню. Все про весілля.
11:19
Як шнурувати весільну сукню. Все про весілля.

Прекрасний і радісний вигляд нареченої впродовж усього святкового дня - неодмінна умова не тільки для відмінного настрою всіх присутніх, а й для можливості мати чудові фотографії, що відобразили радісних і щасливих молодят.

        Як не дивно, велика кількість дівчат, які купили весільну сукню зі шнурівкою, не знає як правильно шнурувати корсети, через що плаття на нареченій в кращому випадку сидить незграбно, а на її обличчі можна прочитати які завгодно емоції, крім життєрадісних.


         Корсети весільних суконь бувають різних типів:

  • Корсет з петлями, в які протягується шнурівка (як правило, є і застібка-блискавка).
  • Корсет з дірочками, в які протягується шнурівка (блискавки немає, але є вкладиш з тканини, який дозволяє розширити корсет на 1 - 2 розміру).
  • Корсет з великими петлями, в які протягується широка стрічка.
  • Яка б не була модель корсета, технологія шнурування приблизно однакова.

      Про правильний процес шнурування весільної сукні в першу чергу повинні знати ті, хто буде вдягати наречену в цей урочистий день. Адже неправильно зашнурувавши корсет весільної сукні, вони можуть приректи наречену на неймовірні випробування, які принесуть їй в цей день дискомфорт і зіпсований настрій. Розглянемо два найпоширеніші методи.
     
Метод 1

       1) Спочатку корсет шнурується на знятій сукні: його краї повинні знаходитися один від одного на відстані близько 10-12 см. Шнурувати можна або зверху, або знизу, проте класичний спосіб шнурівки - зверху вниз (рис. 1).
        2) Шнурок (стрічка або тясьма) протягується в верхній люверс (дірка для шнурка) кожної з половинок корсета і шнурується хрестом навхрест вниз до середини. Не забувайте про 10-12 сантиметрові зазори, а також намагайтеся, щоб кінчики шнурків мали однакову довжину.
        3) Дійшовши до середини, зробіть дві довгі петлі (рис. 2) і продовжите шнурувати вниз. У самому низу корсета, протягнувши шнурок в самі нижні люверси, потрібно зав'язати красивий бантик  (рис. 3).
        4) Після цього плаття можна одягти на наречену і розподілити шнурівку так, щоб дівчина вільно дихала, щоб не відчувала скутості в рухах. Шнурівка розподіляється у напрямку до лінії талії. Після того, як шнурівка на корсеті затягнута, залишені в середині великі петлі затягуються і зав'язуються на красивий бант (рис. 4).

       Пам'ятайте, що затягування шнурівки можна робити тільки на лінії талії: у жодному разі не вище і не на рівні грудної клітини, інакше наречена буде незграбно виглядати і відчувати незручність аж до стану непритомності.
        Правильно затягнутий корсет дозволяє сукні «сидіти» на талії, при цьому в області грудної клітини він зафіксований достатньо для того, щоб підкреслити фігуру і не перешкоджати диханню і вільним рухам нареченої. Корсет може підкреслити талію саме там, де вам потрібно: просто перемістіть великі петлі по люверса на потрібний рівень і зав'яжіть бант.

Метод 2
        1) Спочатку наречена одягає сукню. Якщо у нареченої вже зроблена зачіска, то спочатку рекомендується одягати сукню через ноги, а після цього під'юбник під сукню.
         2) Якщо на корсеті є блискавка, то спочатку застібаємо блискавку, а потім протягуємо шнурівку. Увага: якщо плаття ледь-ледь сходиться, то залишати все навантаження на блискавку не рекомендується - в такому випадку треба спочатку повністю затягнути сукню шнурівкою при розстебнутій блискавці, а лише після цього потихеньку застебнути блискавку.
         3) Шнурівку або стрічку втягаєте в корсет - спочатку у верхні петлі, потім поступово пересуваємося вниз. При цьому стежимо, щоб кінці шнурівки були однакової довжини.
         4) Тепер треба затягнути корсет. Для цього однією рукою тримаємо кінці шнурівки, щоб вони не ковзали назад. А другою рукою поступово перетягуємо шнурівку вниз, перебираючи його в тих місцях, де він перехрещується (на малюнку ці точки відзначені рожевим кольором). Зручніше це робити вдвох: одна подруга нареченої тримає шнурівку за кінці, а друга перетягує шнурівку вниз по черзі двома руками. Але якщо Вам доводиться одягати наречену поодинці, тоді лівою рукою Ви тримаєте кінці шнурівки, а правою робите такі дії:

  • великим і вказівним пальцем відтягуєте до себе перехрещені шнури в точці перетину,
  •  перехоплюєте їх середнім пальцем,
  •  вивільненими великим і вказівним пальцем відтягуєте до себе перехрещені шнури в наступній точці перетину, при цьому відпускаючи середній палець.

     5) Якщо корсет з широкою стрічкою, то вона зазвичай не вислизає, тому тримати її за кінці не потрібно - просто поступово перетягуємо її з верхніх петель в нижні, при цьому красиво розпрямляємо стрічку, щоб вона не перекручувалася.
   6) Повторюємо цю процедуру кілька разів, проходячи по корсету зверху вниз. При цьому наречена повинна руками підтримувати груди (одночасно двома руками, складеними навхрест, через декольте) - тоді груди будуть гарної форми. Зверніть увагу, це дуже важливий момент! Якщо цього не зробити, то груди будуть притиснуті корсетом і будуть виглядати плоско. Одночасно із затягуванням шнура ховаємо зайву тканину, що утворилася при стягуванні корсета. Якщо корсет без блискавки, то акуратно розправляємо вкладиш. А якщо корсет з блискавкою, то надлишок тканини заправляємо вправо і вліво, ховаючи його під кісточки корсета - щоб блискавка була рівно в центрі спини.
   7) При необхідності стягаємо шнур ще раз - до тих пір, поки не переконаємося, що сукня дуже щільно сидить на талії і не повзе вниз. Робимо вузол і бант. Якщо плаття без блискавки, то кінці шнура можна сховати всередину.

    Примітка: Якщо наречена вагітна їй не можна сильно затягувати талію. Після того як затягнули верхню частину корсета, зав'язуємо шнур вузлом (щоб красиво зафіксувати груди) - а після цього продовжуємо шнурувати нижню частину корсета, більш вільно.

      Шановні клієнти, пропонуємо Вам найновіші моделі весільних суконь та аксесуарів. Запрошуємо Вас на замовлення та придбання сукні вашої мрії!

Переглядів: 3795 | Додав: best_wedding_dress | Теги: шнуровка весільного плаття, все про весілля, Як шнурувати весільну сукню | Рейтинг: 5.0/1

Весільні сукні київ

  • Салон весільних суконь «Bride» пропонує дизайнерські весільні сукні ведучих світових виробників різних сілуетів та фасонів. У нас Ви можете підібрати весільні плаття А-сілует або «Принцеса», сілует Русалка або «Рибка», «Ампір» (в грецькому стилі), «Шар» (пишна весільна сукня, бальна), «Пряма».Ми постійно вдосконалюєм нашу роботу та готові впроваджувати нові ідеї. Ми стежимо за тенденціями та регулярно оновлюємо асортимент весільных суконь.

Весільний салон київ

  • Ми не женемося за надприбутками та встанавлюємо реальні ціни на якісні весільні сукні та аксесуари. У нас представлені найбільш модні та актуальні весільні плаття в наявності, їх фото та ціни. Ми знаємо все про весілля й тому пропонуємо Вам не тільки сукню для нареченої, але й широкий вибір аксессуарів(болеро, пояс, фати, та інше.).Ми хочемо, щоб Ви були неперевершені та тому виконуємо підгонку суконь по фігурі

Весільні сукні недорого

  • Весілля один з найважливіших днів в житті кожної нареченої. Весь наш сервіс та всі наші послуги направлені на комфортне вирішення питання пов'язаного з вибором весільного плаття, фаты та інших аксессуарів. Ознайомлюйтесь з фасонами та моделями на нашому сайті, визначайтесь з вибором та записуйтесь на примірку. Ми працюємо для Вас та наша ціль зробити так, щоб Ви виглядали досконало в один з самих важливих днів в Вашому житті!

Весільні сукні 2022 2023

  • В наш салон звертаються не тільки для того, щоб купити весільну сукню. Також ми робим пошив моделей будь-якої складності по індивідуальним замовленням. Ми пропонуємо поуслугу реалізації суконь після весілля. Пошив фат на замовлення будь-якої довжини. Також ми пронуємо купити діадеми, гребні, корони, кринолін, туфлі та інші весільні аксессуари.

  • Весільні плаття